Computer reparation

Når du har brug hurtig computer reparation, kom til PCIT service. Vores venlige team er klar til at give dig den bedste service i København og Frederiksberg. vores computer teknikere er uddannet og har erfaring med fejlfinding og reparation både Windows og computere. Vi har tjent mere end 10000 kunder med computer reparationer i hele Københavns området. Denne erfaring gør os til det perfekte valg til at arbejde med ældre computere, der har brug opgraderinger eller reparationer. Det betyder, at vi kan klare alle mærker eller modeller af computer du har.

PCIT.DK

Computer problemer kan være vanskelige at diagnosticere på egen hånd. Nutidens computere er komplekse økosystemer af hardware, software, applikationer, periferiudstyr, og netværk. For at computeren kan fungere korrekt, skal alt tilsluttet sættes op og arbejde sammen.

Det er derfor, du vil elske PCIT service, når du har brug for en computer reparation. Vores teknikere forstår både hardware og software. Plus, de er bekendte med alle de store programmer og eksterne enheder, der gør din computer så nyttigt. Hvis dit problem er forårsaget af svigtende hardware, vil vi forklare problemet til dig i let forståeligt sprog, så du kan træffe en velinformeret beslutning om reparation eller udskiftning. Hvis problemet kommer til malware infektioner, vil vi identificere de ulovlige programmer og fjerne dem.

Mange af nutidens applikationer har problemer med uforenelighed. Separate programmer fungerer fint, men de forstyrrer andre programmer, som du har brug for at arbejde eller til daglig computerbrug. Vores diagnostiske værktøjer identificere uforenelige processer, så vi kan fjerne eller omkonfigurere dem. Mange af vores kunder har sparet flere hundrede kroner, når en simpel rettelse reddede dem fra at kassere deres computer og starte forfra.

Hardware Opgraderinger

Ikke alle computer problemer skyldes udelukkende fejl i en komponent. Som årene går, kan komponenter som harddiske og hukommelse ikke holde trit med de krav, nyere applikationer stiller. Ældre harddiske er normalt for små til at rumme de store mediefiler, der er en del af hverdagens moderne computing.

PCIT service kan få din pokey computer til at brumme igen med selektiv opgradering af din eksisterende computer. Tilføjelse eller udskiftning af en harddisk med dagens hurtigere modeller med stor lagerkapacitet kan gøre din computer mere anvendelig til en brøkdel af prisen for total udskiftning. Hvis du er træt af at vente på din gamle computer starter op, kan du erstatte den eksisterende harddisk med en SSD-drev med forrygende hurtig ydeevne. Opgraderinger af din RAM vil øge din ydelse endnu mere.

Software Opgraderinger

PCIT service kan også opgradere din software for dig. Mange programmer og applikationer møder konflikter, når andre programmer er opdateret og de ikke er. Sikkerhed kan også være et problem, hvis du ikke holder din software opdateret. PCIT service vil køre diagnostiske test på computeren for at sikre, at alle dine programmer er samlet og ajour. Det øger ydeevnen, og lader dig også surfe på nettet mere sikkert.

Vi er her, når du har brug for os

PCIT service forstår, hvor vigtig en arbejdsgruppe computer er for dit daglige liv. Du stoler på dine computere, og når de ikke arbejder ordentligt, vi vil have dig til at stole på os. Vi er bekvemt beliggende nær Københavns Hovedbanegård og også i nærheden af Copenhagen Business School på Frederiksberg. Hvis du er på farten, vil du elske vores gratis, offstreet parkering, der gør det at komme ind og ud til en leg (2 timer gratis parkering på Frederiksberg lige foran butikken).

PCIT Service er åbent seks dage om ugen til din bekvemmelighed. Vi håndterer nødopkald syv dage om ugen. Vi ved, at når computeren ikke fungerer, har du brug for svar hurtigt. Vores teknikere arbejder hurtigt, men vi altid sørge for at give dig en fuld forklaring på problemet, før du fortsætter. Vi forklare alle dine muligheder, så du kan træffe en informeret beslutning, der holder sig inden for dit budget.

Kontakt PCIT service først når computeren går ned. Du vil blive glad for at du gjorde det.

 

MacBook Reparation

Vi Udfører ”Pro” Service af MacBook Pro Reparation

Der er ingen grund for dig til at jage hele Danmark rundt for at finde MacBook Pro reparationer, fordi du vil finde den bedste service lige i Københavns området! Kom til os med alle dine problemer med din maskine, og vi vil give dig hurtig service. Vores team af teknikere er blevet grundigt oplært, så du kan være sikker på, at vi kender alle de mulige problemer, der kan komme op, uanset model eller alder på din computer.

Hvis du har fået software eller operativsystem glitches, kan vi løse dem. Hvis du har fået hardware fejl eller skader, kan vi reparere den. Vi er absolut dit gå-til team for reparationer på MacBook Pro. Vi har håndteret alle mulige problemer på et eller andet tidspunkt, så du får gavn af vores ekspertise samt vores venlige og informative service.

Vi vil ikke holde dig i uvidenhed om problemerne. Vi vil forklare alt, hvad vi finder klart for dig, og derefter fremlægge dine muligheder, så du kan træffe den bedste beslutning for din egen situation.

Hvis du har nogen af disse ting som roder dit computing liv, kontakte os straks:

 • Funktionsfejl lydsystem
 • Start-up fiaskoer
 • Computer lukker ned automatisk
 • Manglende operativsystem opgraderinger
 • Batteriproblemer
 • træge reaktioner
 • Beskadigede skærmtilslutninger
 • Skærm Reparation
 • Eventuelle andre vanskeligheder

Hvis du er vant til et tempofyldt liv på Vestkysten, vil du være lettet over at vide, at vi forsøger at få arbejdet udført på din maskine så hurtigt som muligt. Vi ved, hvor vigtig computeren er i dit liv. Men vi forstår også den tryghed, en venlig, afslappet tilgang kan give. Når du kommer ind i PCIT Service, vil du blive budt varmt velkommen af vores specialister. Vi lytter nøje til dit problem og kommer videre med det samme.

Kontakt PCIT.DK når du har problemer med din MacBook skærm. Vores teknikere har mange års erfaring med alle slags produkter, herunder deres flagskibs bærbare modeller. Sæt din lid til os for en overkommelig pris, hurtig bærbar skærm reparation og dække glas udskiftning. Uanset hvor du er i Københavns området er PCIT.DK let at finde. Vi er åbne 6 dage om ugen for nemheds skyld med nødtjenester 7 dage om ugen.

Spar penge. Få bedre service

PCIT.DK arbejder hårdt for at spare vores kunder penge. Vi leverer den højeste kvalitet af bærbar skærm reparationsservice, ofte betydeligt mindre end du kan få i Store. Vi forstår at holde din MacBook i orden er vigtigt for dig, men ligeså er det at holde os sig inden for dit budget. PCIT.DK sætter også en ære i vores hurtige og venlige service. Vi ved, at din tid er lige så vigtig som dine penge, og vi gøre ethvert forsøg på at spare jer begge.

Må ikke udskyde Bærbar Skærmreparation

Vær sikker på at få alle problemer, du har med din skærm ordnet så hurtigt som muligt. Funktionsfejl med pixel eller revnet glas kan skabe større problemer, hvis de ikke behandles omgående. Selv små revner i glasset har en måde at øge selv under let tryk. Skader på glasset kan forårsage problemer med skærmens funktioner.

Du må ikke begå den fejl at tro, at en brækket skærm betyder MacBook skal skrottes. Glasset og skærmen kan udskiftes til en brøkdel af prisen på en ny computer, og MacBook kan fungere som ny igen.

Slut med Tech Talk

De ansatte på PCIT.DK arbejder hårdt for at undgå at gøre at du føler angst eller fæler dig intimideret omkring de problemer, du har med dine computere. Vi besvarer alle dine spørgsmål i almindeligt sprog i stedet for teknisk jargon, og sørger for at du forstår forklaringen før du fortsætter med din reparation. Derefter vil vi fixe din ødelagte MacBook skærm så hurtigt som muligt.

Kontakt PCIT.DK i dag, hvis du har problemer med glas eller skærmen på din MacBook. Ring eller kom forbi vores butik på Vester Farimagsgade 6, 1606 København eller Finsensvej 8, 2000 Frederiksberg, bekvemt beliggende nær Hovedbanegården. Affind dig ikke med en revnet eller ødelagt MacBook-skærm et minut længere. Bring den til PCIT.DK og vi vil få den til at se ud og virke som ny på ingen tid!

data Recovery

PCIT.DK når du har brug for data opsving i Københavnsområdet. Vi er eksperter i data recovery! I dagens digitale verden er, datalagring, integritet, og sikkerhed af afgørende betydning. PCIT.DK anbefaler flere backup-strategier til alle vores kunder. Det er fordi ligegyldigt hvor omhyggelig du er, kan og går ting galt med computere og harddiske. Harddisk fejl, utilsigtede sletninger, brudte bærbare og stationære computere, og beskadigede RAID-servere kan alle forårsage tab af data for både brugere virksomheder og hjemmebrugere.

Harddiske holder ikke evigt

Fordi det er en bevægende, mekanisk del, har en typisk harddisk en begrænset levetid, og de er mere skrøbelige end andre komponenter. Harddiske er meget følsomme for stød og vibrationer. De kan blive beskadiget ved at tabe din computer, flytte din bærbare computer, mens den er tændt, eller endda ved ændringer i dens miljø.

Hvis du tænder for din computer og høre en kliklyd, eller er præsenteret med en åbning skærm, der lyder: ”Operating System Not Found”, er det næsten sikkert, at du har lidt en harddisk fejl. Moderne computer harddiske er meget pålidelige, og de tilbyder en stor lagerplads for meget få penge. Det tilskynder computerbrugere til at gemme hundredvis af vigtige filer som musik, billeder, video og personlige og forretningsmæssige dokumenter. Hvis din harddisk fejler, har du brug for mere end en computer reparation. Du har brug for at få hele dit liv tilbage!

Data er der stadig

PCIT.DK er din data opsving livline. Data gemmes på harddiske som en serie af magnetiske ettaller og nuller. Det betyder, at selvom drevet ikke kan læse eller skrive længere, er det meget sandsynligt, at oplysningerne stadig er på disken. Hvis dataene er der, er der chance for at PCIT.DK kan hente dem.

Vores omkostningseffektive data recovery service kan få dine dyrebare filer tilbage til en pris, du kan betale. Hvis din harddisk viser tegn på fiasko, men du endnu ikke har givet op, vent ikke. Bring din computer til vores computer værksted på Vester Farimagsgade 6 eller Finsensvej 8, og vi vil kopiere dine filer over på en helt ny harddisk. Vi vil også sætte dig op med en effektiv backup opbevaring plan, der vil sikre, at der ikke er nogen chance for du mister dine data i fremtiden. Hvis du er bekymret for at gemme dine backup data lokalt, kan vi tilslutte dig op med en cloud backup løsning, der holder dine filer sikkert på nettet.

Ikke kun Desktop Harddiske

PCIT.DK kan gendanne data fra næsten enhver form for lagerenhed, ikke bare stationære og bærbare harddiske. Hvis du har vigtige filer på et mislykket mikro SD kort, Tommelfinger drev, eller nogen form for kompakt Flash-hukommelseskort, kan vi hente det, også. Dagens smartphones gemmer en masse data så godt, og PCIT Service kan også hente dine data fra dem.

Vi udfører alle reparationer lige her i vores Vester Farimagsgade eller Frederiksberg computer værksted. Udførelse af vores egne reparationer lokalt sparer dig tid – og penge. Mange af vores konkurrenter opkræver  4000 kr for de fleste inddrivelser. PCIT.DK starter ved kun 499 kr

Typiske PCIT.DK Data Recovery Solutions:

 • Hent data og udskift harddiske
 • Installer eksterne harddiske
 • Genvinde tabte eller uheldigt slettede filer
 • Gendan beskadiget eller manglende oplysninger
 • Hent data fra iPhones, iPads, tablets og smartphones
 • Data opsving fra Mac og MacBook Pro
 • Hent og gendan data fra stationære og bærbare computere
 • Hent filer fra SD, micro SD kort, og compact flash
 • RAID 0, 1, 5, 10
 • Gendan uheldigt slettet filer

Data Recovery Pricing

Niveau 1 inddrivelser dækker en masse forskellige typer af drev fejl.PCIT.DK kan hente data hvis en partition er tabt, dataene er beskadiget, eller harddisken har problemer med at læse sektorer. Disse typer af problemer er almindelige efter en strømstød, et fald, eller en utilsigtet sletning. Vores Niveau 1 data recovery service starter ved 499 kr.

Niveau 2inddrivelser omfatter harddiske, der klikker eller gør andre lyde, indefrysning af computeren, eller ikke spinding længere. Visse data forvanskninger falder ind under tier 2 klassifikationen så godt. For de mest udfordrende søgninger, kan PCIT.DK erstatte PCB (power-tavler) og læse / skrive komponenter inde i disken skal forsøge at inddrive. Tier 2 inddrivelser starter ved 899 kr.

Overkommelig Data Recovery Services i København området

Et disk diagnostisk og genvinding estimat fra PCIT.DK er gratis. Du betaler kun for succesfulde inddrivelser, som du godkender på forhånd. Vores reparationer data recovery udføres lige her på vores bekvemme Vester Farimagsgade værksted, hvilket sikrer dig den hurtigste ekspeditionstid, direkte kommunikation, og personlig service.

PCIT.DK vil være glad for at overføre dine data til en harddisk du giver, eller vi kan forsyne dig med en ny disk. Vi vil også være glade for at hjælpe dig med at omorganisere dine data, og sørge for at din computer kører ordentligt. Vi kan tilslutte dig til en fejlsikker backup-plan for at undgå problemer nede ad vejen. Ring eller kom forbi vores butik på Vester Farimagsgade 6, 1606 København eller Finsensvej 8, 2000 Frederiksberg, bekvemt beliggende nær Hovedbanegården.

Laptop / notebook Reparation

Bærbare computere er blevet så nyttige som full-featured stationære computere, med den ekstra appel af portabilitet. Denne bærbarhed kommer for en pris, dog. Uanset hvor hårdt du prøver at beskytte din bærbare computer mod stød, spild og dråber, ulykker sker. Det er her PCIT.DK kan hjælpe dig. Vi tilbyder den bedste laptop reparationsservice i Københavns området.

Privat eller forretning Laptop Reparationer

Mange mennesker er afhængige af bærbare computere til alle deres computerbehov. Andre anvender dem som deres primære forretnings computer. En dårligt fungerende bærbar computer kan stoppe dit liv i dens spor. Hvis du har et problem med din bærbare computer, kontakt PCIT.DK for at få den tilbage i tjeneste – hurtigt. Vores teknikere er uddannede og erfarne til at arbejde på både og Windows bærbare computere, så det er lige meget, om du har brug for en MacBook reparation eller en Dell laptop reparation. PCIT.DK kan ordne alle mærker af bærbare, du har, selvom det er en ældre model med et ældre operativsystem.

Hardware og software Rettelser til din bærbare computer

Bærbare computere er meget mere end en samling af hardware med et operativsystem. Dagens bærbare computere bruger en lang række applikationer til at udføre en hvilken som helst antal funktioner. Det betyder, at computer reparationer ofte involverer at løse problemer, der involverer både hardware og software.

PCIT.DK teknikere er fortrolige med alle de store software-applikationer, der anvendes til dagligt hjemmet og firmaet computing. Det giver os mulighed for at diagnosticere og reparere dit problem hurtigere og mere økonomisk.

Mange computer brugere er forpurret af opdateringer til deres operativsystemer der deaktiverer enhedsdrivere uventet. Disse problemer kan se ud til at være hardware problemer, når en hvor en simpel softwareopdatering vil få din laptop til at  summe igen. Når du indleve din dysfunktionelle laptop til PCIT.DK, kan vi afgøre, om dit problem er hardware eller software, og vi er uddannet og udstyret til at håndtere begge dele. Det er derfor, du skal have tillid din laptop reparation hos PCIT Service.

Normale Problemer Laptop Reparationer

 • Harddiskfejl
 • Manglende driveropdateringer
 • Malware infektioner
 • Løse forbindelser
 • Stød skader
 • Wi-Fi-forbindelse fiaskoer
 • Revnede skærme eller ødelagte LCD
 • Brudte eller flossede kabler
 • Beskadigede USB-porte
 • Manglende eller fastsiddende nøgler
 • flydende skade
 • Brudte hængsler
 • Løse DC jack tilslutninger
 • Ingen strøm reaktion
 • Ingen lyd
 • Tilfældige nedlukninger
 • Batterier, der ikke har et gebyr

Informerede valg Make Glade kunder

PCIT.DK forstår, hvor vigtig din laptop er i dit daglige liv. Vi arbejder hårdt for at få din computer tilbage i dine hænder så hurtigt som muligt. Vi vil diagnosticere problemet hurtigt, og vi altid forklare alle de muligheder og deres omkostninger. På den måde kan du lave en virkelig informeret beslutning om, hvordan vi kommer videre. Vi bruger aldrig teknisk jargon, der kan forvirre. Vi vil have at du forstår præcis, hvad der skal gøres, og hvor meget det vil koste. PCIT.DK mener en informeret kunde vil være en glad kunde.

PCIT.DK teamet bryster sig af hurtige, pålidelige bærbare reparationer. Tag din funktionsfejl bærbare computer til vores lettilgængelige steder i København eller Frederiksberg eller ring for at planlægge et besøg af en af vores mobile teknikere til et onsite besøg.

Ring til os i dag! på 32 52 07 86